DMX Midden

De leukste Mx competitie van midden Nederland!

10 juni DMX midden AMBC Staphorst

Op zaterdag 10 juni staat de DMX-Midden cross in Staphorst gepland. De inschrijving is inmiddels geopend via het inschrijfformulier op onze website:

Tijdens deze DMX zullen de volgende klassen aan de start verschijnen:
50cc
65cc kleine en grote wielen
85cc kleine en grote wielen
125cc
Dames

Graag inschrijven met je rijnummer die bekend is bij DMX Midden!

Eenieder die aangemeld staat voor de DMX-Midden kan zich aanmelden via de hierboven aangegeven link. Let op! Vooraanmelden is verplicht. Inschrijven is mogelijk tot woensdagavond 7 Juni 23.59u. Hierna zullen wij de inschrijvingen verwerken in samenwerking met de organisatie van de DMX. De kosten voor deelname aan deze wedstrijd bedraagt:  €20,- Deze kosten kunt u contant of per pin voldoen bij de aanmelding in de ochtend.

Het exacte tijdschema zal later volgende week bekend gemaakt worden. De eerste richtlijnen zijn in eerste instantie:

08.30u : aanmelden
10.00u : training
12.15u : 1e manche
14.30u : 2e manche
17.00u : prijsuitreiking

Overnachting:
De AMBC biedt voor deze wedstrijd eenmalig de mogelijkheid om te komen overnachten bij ons op het terrein. Het terrein zal geopend zijn vanaf 18.00u en iedereen kan beschikking hebben over stroom. De voorziening van stroom zal in iedere geval tot s ’morgens 08.00 á 09.00u actief zijn. De vrijdagavond voorafgaand zal de kantine ook geopend zijn voor een hapje en een drankje. Uiteraard zal kantine in de nacht beschikbaar zijn voor de sanitaire voorziening. De kosten voor de overnachting bedragen €15,- per voertuig, contant te voldoen bij het oprijden van het terrein.

Oproep:
Wij willen alle campers en bussen vriendelijk vragen de instructies van onze verkeersregelaars op te volgen. Dit mede omdat wij niet over een mega groot parkeerterrein beschikken en dus jullie medewerking hierin nodig hebben.

Tot ziens op vrijdag 9 en/of zaterdag 10 juni!
De AMBC crosscommissie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *