DMX Midden

De leukste Mx competitie van midden Nederland!

Eerste DMX Midden wedstrijd was een succes!!

Eerste DMX Midden wedstrijd was een succes!!


Met jullie en alle vrijwilligers hebben er voor gezorgd dat we met elkaar een mooie 1e DMX Midden wedstrijd op MSV SALZ achter de rug hebben. Het heerlijke zonnetje was ook aanwezig, en iedereen was goed gemutst en had er enorm veel zin in. We hadden goed gevulde starthekken en er werd spannend gestreden op het zware circuit!!
De uitslagen kunnen jullie binnenkort terug vinden op dmxmidden.nl
Wel hebben we een paar aandachtspunten voor iedereen:

# We kregen veel vragen over indeling, schema etc. dit bepalen wij als DMX coördinatoren niet, dit beslist de club zelf. En hun brengen de informatie naar buiten zodra deze bekend is


# Ook zagen we toch rijders met een verkeerd rijnummer rijden. Terwijl die mensen een mail hebben gekregen, dat hun niet met dit nummer mogen rijden omdat deze al bezet is. Voorkant en zijkanten van de motor MOET worden voorzien van nummer waarmee je op de deelnemerslijst DMX midden staat aangemeld. Hier wordt streng op gecontroleerd vanaf volgende week!


# Wij hebben een fout gemaakt om startbewijshouders die lid zijn van de club mee te laten rijden, dit mag volgens het DMX regelement niet. Dus dit is eenmalig geweest.


# Lees graag goed van te voren de informatie die gegeven wordt op de sociale media, zoals tot hoe laat je kunt aanmelden. Als aanmelden tot 8.30 uur is en we om 8.50 uur willen starten, dat aanmelden om 9 uur niet handig meer is. We willen alles op tijd in het systeem hebben staan, zodat we ook op tijd kunnen starten met de dag!!


# En het vervelendste van alles van deze grandioze dag, is dat mensen zover gaan en gewoon staan te liegen over lidmaatschap, licenties en mails van vereniging. NIET DOEN A.J.B!!!


De informatie voor aankomende DMX midden wedstrijd in Arkel komt z.s.m. op de sociale media te staan!
Wij vonden het in ieder geval erg leuk om dit met z’n allen tot een succesvolle dag te volbrengen.


Sportieve groeten Marinda en Daniëlle

Foto is gemaakt door: Aartmxfotos (facebook)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.