DMX Midden

De leukste Mx competitie van midden Nederland!

Inschrijving Halmac 29-04

De inschrijving is open!! Er kan NIET worden overnachtt!

Je kunt je via motoinside app inschrijven voor de DMX wedstrijd op Halle. Woensdag 26 april 23.59 uur sluit de inschrijving.

LET OP,

Er zijn wijzigingen wat betreft deze wedstrijd.

Beste DMX midden rijders,

Wij hebben wel in de gaten dat het dit seizoen niet helemaal van een leien dakje gaat. We moeten flink wat hobbels nemen om het voor zoveel mogelijk rijders naar de zin te maken. Houd voor ogen, wij doen ook maar ons best!

Nu kregen we de mededeling van Halmac Halle dat hun een probleem hebben m.b.t. tot de DMX wedstrijd op zaterdag 29 april. Dit heeft te maken met de UMX wedstrijd die dezelfde dag wordt gehouden op BMAC Borculo. Er is een regel dat je als deelnemende club aan de UMX competitie geen wedstrijd organiseert op de dag dat er een UMX wedstrijd wordt gehouden. Dit is om welke reden dan ook, toch tot stand gekomen op 29 april. Nu kunnen wij deze wedstrijd van onze kalender halen, of we kunnen in oplossingen denken en de uitdaging aangaan. UMX deed ons een voorstel om dan de DMX jeugd bij de wedstrijd op BMAC Borculo te laten mee rijden en de UMX dames mee te laten rijden tijdens de DMX op Halle. Voor de andere klassen van de DMX veranderd er niets, deze rijden dan gewoon op Halmac Halle. Wij hebben ons best gedaan om de gezinnen uit onze deelnemerslijst te selecteren, waar er meerdere rijders in 1 gezin rijden. Deze hebben wij telefonisch benaderd en de sitiuatie uitgelegd. Het liefst maken we het voor iedereen naar de zin, maar dit is helaas niet mogelijk. Gelukkig waren de meeste gezinnen bereid om mee te denken in oplossingen. Zodat we er toch voor alle rijders een mooi crossweekend van kunnen maken!

Dus we gaan het zaterdag 29 april op de volgende wijze doen;

50CC, 65CC KW, 65CC GW, 85CC KW, 85CC GW rijden op zaterdag 29 april mee met de UMX wedstrijd op BMAC Borculo

Dames, 125 cc, 250cc, 500cc, en masters rijden zaterdag 29 april op Halmac Halle

Zo hebben beide wedstrijden een mooi starthek vol en iedereen kiest voor welke competitie hij/zij rijd en de punten worden verrekend in zijn/haar eigen competitie.

De inschrijving blijft gewoon gaan zoals het nu verloopt. Wij regelen dit administratief met de UMX.

Moto Inside