DMX Midden

De leukste Mx competitie van midden Nederland!

Nieuws

Belangrijke informatie!

Hierbij een bericht vanaf onze kant. Het is voor ons in samenwerking met de clubs een aardige puzzel aan het worden. Niemand kan ons vertellen hoe het gaat lopen qua inschrijvingen voor de wedstrijden. We beginnen het seizoen met Salz op 11 maart. Er is besloten om deze wedstrijd alle jeugd klassen thuis te laten. De klassen die rijden zijn: 125cc, Dames, 250cc, 500cc en Masters(veteranen). Berghem en Alphen waren al toegevoegd aan de kalender (let op, deze datum is gewijzigd) en als laatste voegen we nog Oirschot toe. Dus bekijk de geüpdatet kalender goed, daar staat vermeld welke klassen er van start gaan voor de eerste 3 wedstrijden. Utrecht is onder voorbehoud dit ligt aan hoe de eerste 2 wedstrijden verlopen. Voor het verdere verloop van de kalender volgt de informatie nog. Houd onze website en sociale media goed in de gaten.
Hierbij een aantal punten wat erg belangrijk is voor komend seizoen.
*We beslissen samen met de betreffende clubs of het nog nodig is een klasse thuis te laten.
*We gaan de eerste 3 wedstrijden 1 of meerdere klassen thuis laten. Dit gaat in overleg met de desbetreffende club. Voor het verdere verloop van de kalender volgt de informatie nog. Nogmaals: Let daarom dit hele seizoen goed op onze website en sociale media!
*De wedstrijd in Nunspeet gaat helaas niet door i.v.m. een ander evenement en heeft daardoor geen vrijwilligers die dag. Deze datum komt te vervallen.
*De voorinschrijving openen we 2/3 weken voor de wedstrijd.
*De voorinschrijving sluiten we de woensdagavond 23.59 uur voor de wedstrijddag. Zodat wij met de club nog 2 dagen de tijd hebben om de indelingen in orde te maken.
*Let op! Voor de wedstrijd dien je ingeschreven te staan bij DMX Midden. Zo niet, doe dit alsnog via de website. Als we zien dat je wel staat ingeschreven bij de club voor de wedstrijd en niet bij DMX Midden dan verwijderen wij je inschrijving en heeft het geen zin om die dag toch te komen, want je kunt weer rechtstreeks naar huis. NIET INGESCHREVEN = GEEN DEELNAME!
*Ben je niet woonachtig in district Midden maar je wil wel mee doen voor het kampioenschap? Dan dien je actief clublid te zijn van een club in district Midden of een deelnemende club in het kampioenschap. Ben je dit niet, dan ben je automatisch dagdeelnemer.
*Als het nodig is, kunnen we klassen samenvoegen mits dit verantwoord is.
*Omdat wij nog een aantal wedstrijden hebben toegevoegd aan de kalender hebben we dit kampioenschap 4 schrap resultaten/manches, geteld over je gereden wedstrijden.
*MON licentiehouders en/of startlicentie knmv zijn uitgesloten voor deelname aan DMX wedstrijden. Dus ga nou niet eigenwijs wel inschrijven als je weet dat het niet is toegestaan!!
*En we vragen iedereen het DMX-reglement en KNMV-reglement voordat het seizoen begint goed door te lezen. Dit is eigen verantwoordelijkheid. Doe dit eventueel ook met uw kind zodat die ook op de hoogte is van de regels.
Dit jaar had de kalender heel wat voeten in de aarde, maar we proberen het voor iedereen goed te doen. En we blijven natuurlijk hopen dat volgend seizoen District zuid weer nieuw leven word ingeblazen. Want drie districten is veel beter voor de competitie natuurlijk!!
We gaan er met elkaar een mooi en sportief seizoen van maken!
En mochten er nog vragen zijn, contact ons gerust.


Vriendelijke groeten Marinda en Daniëlle
DMX midden